Retur

Vi har returrett i 14 dager fra du mottar varen fra oss. Dette i henhold til angrefristloven.

Varer som skal returneres til oss, må være i den stand du mottok varene (ny og ubrukt). Er ikke varene i den stand du mottok de, kan returretten helt eller delvis bortfalle.

Om varen du bestilte ikke er lagerført men må bestilles spesifikt for deg regner vi dette som en spesial bestilt vare.

Retur av spesial bestilte varer medfører et returgebyr på 40 prosent av varens verdi som trekkes fra tilbakebetalingen av oss.

Informasjon om angrerett:

Du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å gi oss beskjed om dette innen 14 dager fra du, eller noen på dine vegne mottok varen. Var den lagerført i vår butikk, i riktig tilstand og returneres innen fristen, får du godskrevet hele verdien.

Du kan velge selv hvordan du gir oss beskjed om dette, men for å dokumentere dette anbefaler vi at du gjør dette skriftlig.

Varen må returneres til oss innen 14 dager fra du informerer oss om at du ønsker å angre kjøpet.

Du som kunde er selv ansvarlig for å betale fraktkostnader på en vare som du vil angre kjøpet på, jf. angrerettloven § 25.

Du er også ansvarlig for trygg retur av vare(r) så vi anbefaler deg å pakke varen godt og ta vare på kvittering for frakt.

Du kan bli belastet dersom produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvending for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. angrerettloven §25).

Beløpet vil bli godskrevet din konto når vi mottar varene.

Har du returnert deler av en ordre, trekker du dette beløpet fra opprinnelig faktura når du betaler. Mer informasjon angående angrerett ved kjøp finner du på Forbrukerrådets nettsider: http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/